Bejelentés


Állataim


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.

Nudli:
2008.július 11-én születtem, Devecserben. Nagyon kicsi voltam kb. 3-4 hetes mikor idekerültem jószívű gazdámhoz. Aki nagy szeretettel és odaadásal gondozott már akkor is. Kezdetben még fecskendőből etetett, mert nem nőttek ki még a fogaim. Késöbb mikor kezdtem cseperedni már normális kaját is ehettem. Izletes csirkefarhátakat szoktam kapni, amit mai napig is imádok! Szoktam még kapni száraz görénytápot, konzerves macskakaját. Ezeket annyira nem szeretem, ezért a gazdim sem ad belőlük sokat. Ezek mellett kapok még nyers tojást és fincsi fehér egeret is. Az egereket gazdim élve szolgálja fel nekem.
BRUTÁLIS RAGADOZÓ VAGYOK ÁM!!!
Nagyon sokat fickándozok a ketrecben és este meg rázom, hogy senki ne tudjon aludni. Mikor sétálni visznek a barátnőjével állandóan eléjük megyek és pattogok mint a gumilabda na meg persze jól összekoszolom magam. Gazdám ennek rettentően szokott örülni mivel fehér a bundám. Télen már nagyon kanos voltam, ezért február 14.én kaptam egy barátnőt.
Pamacs:
2008. májusán születtem Zalaszentgróton egy állattenyésztőnél. Nagyon rossz sorsom volt. Gazdám döglött tyúkokkal etetett. Mikor már kezdtem ivarérett lenni 2 nagy hímmel rakott egy ketrecbe. Amikor ott voltam nem tudtam sokat enni, nagyon le is fogytam, mert elvették tőlem a kaját. De február 14.én gyökeresen megváltozott az életem. 1 gyönörű fiatal pár jött megnézni az állatokat, mert venni akartak egy lány görit. Először engem láttak meg csak túl vékony voltam és felénk, ezért jobban körülnéztek. De mégis én tüntem nekik a legaranyosabbnak, ezért engem vittek haza. Mikor utaztam az új otthonom felé kicsit izgatott voltam, hogy vajon mi lesz velem. Mikor megérkeztünk próbáltak lenyugtatni, simogattak, de én még egy kicsit izgatott voltam, hogy milyen az új környezet. Elöször külön ketrecbe raktak, de már éreztem, hogy van egy másik görény is a házban. Mikor megszoktam a környezetet összeraktak a jelenlegi párommal, Nudlival.
Nudli + Pamacs:
Nagyon jól megvagyunk és 2009 május 9.én kicsinyeink születtek, akiket nagy odaadással nevelünk.

FOLYTATÁS KÖVETKEZIK


Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!